Teksa koncepti i inteligjencës mbetet tejmase i gjerë dhe i papërcaktueshëm, në këtë artikull do të gjeni një listë me 4 shenjat e mençura të horoskopit; nisur nga koeficienti i tyre i inteligjencës (IQ), përgjithësisht mbi mesataren dhe mendjet e ndritura të shkencës dhe arteve ndër shekuj.

Është shenja juaj e përfshirë?

FOTO GALERI
1/4
UJORI Mënyra unike se si e perceptoni botën ju shndërron në një qenie elitare. Ja dilni të gjeni një zgjidhje për çdo vështirësi të mundshme, me bindjen se ka një rrugëdalje për çdo labirint. Jeni mendjehapur dhe i krijoni vetes mundësinë për t’u përfshirë në përvoja të reja që domosdoshmërisht ju aftësojnë.

Top Channel