Ndonëse nuk ka rregulla specifike dhe një formulë ekzakte kur bie fjala te dashuria, sipas psikologëve dhe terapistëve të marrëdhënies në çift ekistojnë disa sjellje të caktuara që nxjerrin në pah ndjenjat e forta për dikë.

Hidhini një sy galerisë së mëposhtme dhe mësoni se si vepron një burrë i dashuruar.

FOTO GALERI
1/8
1. Do t'ju dëgjojë. Burrat sillen si fëmijë me njerëzit që duan. Kur janë të pasionuar për diçka ose për dikë që duan, u japin përqendrim të plotë.

Top Channel