Shpikja më e re për të na mbrojtur nga COVID-19, helmeta mbrojtëse për 199 $

22/09/2020 20:53

Mjeteve tona të përditshme si telefoni, portofolit, çelësave, tani i është shtuar maska e  fytyrës.

Një aksesor i detyrueshëm në pjesën më të madhe të botës, maskat e fytyrës janë bërë diçka e zakonshme. Por  me një krijim të ri ju mund ta hiqni maskën tuaj të thjeshtë dhe të vjetër për fytyrën e të vishni diçka tjetër më moderne.

Nëse jeni adhurues i mjeteve fantastiko-shkencore ose dëshironi të dukeni si dikush që sapo ka dalë nga një anije kozmike, këto helmeta si astronautët mund të jenë fiks për juve.

I quajtur “MicroClimate Air”, produkti i ri që na mbron nga COVID-19 që kushton 199 dollarë ka bërë mjaft bujë në mediat sociale.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel