Daniele Barresi nga Italia është një stilist i gdhendjes.

Ai është i njohur botërisht për aftësitë e tij të jashtëzakonshme të gdhendjes artistike që përfshijnë një sërë mediumesh duke përfshirë fruta, perime, djathëra dhe sapunë.

Ai kishte kaluar pjesën më të madhe të jetës së tij duke jetuar në një qytet të vogël të bukur në Itali dhe ishte e natyrshme që Daniele të eksploronte qytetin dhe rrethinat që i dhanë atij frymëzim.

Ndërsa u rrit, po ashtu rritën aftësitë dhe teknikat e tij në të cilat ai përdor për të krijuar dizajne të jashtëzakonshme që shihni sot. Ëndrra e tij është që një ditë të ketë shfaqjen e tij televizive që tregon artin e gdhendjes për të rrëmbyer një audiencë të madhe në të gjithë botën.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel