Yjet ju paralajmërojnë! Çfarë s’duhet t’i thoni kurrë secilës shenjë të horoskopit

19/09/2020 16:28

Ekzistojnë disa fraza që nuk duhet t’ua thoni kurrë disa personave specifikë.

Për këtë ju vjen në ndihmë, kush tjetër veçse horoskopi. Besojuni yjeve…

FOTO GALERI
1/12
Dashi - "Ti nuk je kurrë i përpiktë" - Dashi është një shenjë dinamike, e cila bën një mijë gjëra në një ditë dhe në mënyrë të pashmangshme, nuk është kurrë e përpiktë.

Top Channel