Gjashtë mënyra për të rigjeneruar flokët në mënyrë natyrale (FOTO)

18/09/2020 08:55

Një rënie e vogël e flokëve çdo ditë është normale për shumë njerëz, veçanërisht për ata që kanë pësuar humbje peshe, kanë lindur, kanë përjetuar stres të përditshëm ose kanë pasur gjendje të ndryshme mjekësore.

Sidoqoftë, për shkak të disa faktorëve, ndonjëherë mund të shndërrohet në humbje të tepërt të flokëve dhe të shkaktojë edhe tullacë. Por për fat të mirë, ka disa mënyra të lehta dhe efektive për të ruajtur flokët tuaj dhe madje t’i bëni edhe më të fortë.

“Bright Side” ka publikuar disa këshilla që me siguri do t’ju ndihmojnë që të luftoni rënien e flokëve.

FOTO GALERI
1/6
Shmangni krehjen e flokëve kur janë të lagura Krehja e flokëve menjëherë pasi t’i keni larë mund të shkaktojë dëme të konsiderueshme. Nëse vazhdoni ta bëni këtë, kjo mund të çojë në humbje të flokëve. Në vend të kësaj, lini flokët të thahen dhe më pas përdorni një krehër me dhëmbë të gjerë për një furçë të butë.

Top Channel