S’ka pakt për listat dhe koalicionet/ PS lë afat deri të premten, opozita kërkon mendimin e OSBE-ODIHR

15/09/2020 00:41

Socialistët vendosen 30 shtatorin si afatin fundor për miratimin e reformës zgjedhore në Parlment ndërkohë ultimatumi për opozitën joparlmentare ishte të sillnin brenda ditës së premte propozimet për pragun elektoral, hapjen e listave dhe regjistrimin e aleancave në një listë të përbashkët.

Negociatorët e PD-LSI kërkuan zgjidhje tek OSBE-OHDIR, por socialistët ishin kategorik, në këtë fazë ku ndodhet reforma nuk ka kohë për opinione ndërkombëtare.

Përfaqësuesja e opozitës parlamentare Rudina Hajdari akuzoi palët për luftë për pushtet, ndërsa kërkoi që me 25 Prill të votojnë edhe emigrantët.

Top Channel