Nga shkëmbinjtë kanadezë te tempujt në Bali, fotot e pabesueshme të shkrepura në mbarë botën

10/09/2020 18:33

Çfarë do të thotë udhëtimi për ju? Ndoshta do të thotë një margarita pranë një pishine hoteli në Marbella. Ose duke ngrënë një akullore në shi në Blackpool. Apo duke vizituar vende historike në mbarë botën.

Për fotografët që hynë në konkursin Agora # Travel2020, kuptimi i udhëtimit është pak më… epik.

Kur Agora u kërkoi pjesëmarrësve të paraqisnin fotografi që përmblidhnin se çfarë do të thoshte udhëtimi për ta, u dërguan 13.685 imazhe, me temë që varionte nga shkëmbinjtë kanadezë në ishullin Madeira dhe nga një tempull Bali i mbuluar me mjegull deri në dramën e shkretëtirës së Utah.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel