Ushtria, vajzat, jeta e natës/ Si duket në të vërtetë Rusia, foto që zbulojnë jetën në shtetin e Putin

04/09/2020 10:27

Rusia është një vend me shumë të panjohura për perëndimorët, por edhe një vend shumë i dashur për turistët.

Si pasojë e ‘mbylljes’ së pjesshmë ka shumë mister, por në fotot e mëposhtme do mësoni më shumë rreth jetës atje.

Aleksandr Petrosyan, heroi i padukshëm i historisë së sotme, është kronisti i këtyre njerëzve me ngjyra. Ai jeton në Sankt Peterburg (Peter, siç e quajnë vendasit), qyteti i dytë më i madh në Rusi dhe ka grumbulluar një arkiv mbresëlënës të njerëzve dhe situatave unike të qytetit.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel