Haradinaj: Shqetësimet për Ujmanin janë reflektuar në marrëveshjen e nënshkruar

04/09/2020 18:51

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka përshëndetur nënshkrimin e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë.

Haradinaj shkroi se është i lumtur që shqetësimet në pikën kontestuese për Ujmanin kanë reflektuar në marrëveshjen e nënshkruar.

“E përshëndes marrëveshjen e nënshkruar sot në Shtëpinë e Bardhë! Miqtë e vërtetë gjithmonë e kuptojnë shqetësimin e drejtë. I lumtur që shqetësimet tona në pikën kontestuese për Ujmanin, kanë reflektuar në Marrëveshjen e nënshkruar. Besimi ynë në rolin dhe angazhimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës gjithmonë ka qenë i paluhatshëm dhe i tillë mbetet! Faleminderit President Trump! Zoti i bekoftë Shtetet e Bashkuara të Amerikës!”, shkroi Haradinaj.

Top Channel