Ka shumë mistere të pazgjidhura në botë, ndaj ekziston përherë shpresa se një ditë, me dozën e duhur të shkencës dhe kërkimit, ne do të mund t’i zgjidhim ato.

Si thoni për disa fotografi që na trazojnë mendjen, por ende sot nuk mund t’u japim një përgjigje…

FOTO GALERI
1/9
Dritat e luginës së Hessdalen - Kjo foto është marrë nga një fotograf norvegjez me një ekspozim prej 30 sekondash dhe nuk është e vetmja dëshmi e ekzistencës së objekteve të çuditshme që fluturojnë mbi luginën e Hessdalen. Analiza spektrale ka treguar se ky objekt përbëhet nga hekuri, skandiumi dhe silic. Shkencëtarët ende nuk e dinë se çfarë është.

Top Channel