Turizëm nga hidrocentrali/ Zhvillimi i bizneseve turistike në Gramsh

25/08/2020 12:06

Rreth 3 vite më parë përfundoi ndërtimi i hidrocentralit të Banjës duke krijuar liqenin e Banjës që i dha zonës një pamje fantastike dhe shumë shpejt ndikoi në shndërrimin e saj në destinacion turistik.

Tashmë kjo zonë është shndërruar në destinacion të fundjavave.

Dikur biznese province pa asnjë mundësi zhvillimi duket se bizneset e vogla familjare me gatimet tradicionale po zhvillohen gjithnjë e më shumë.

Por Gramshi numëron me dhjetëra atraksione turistike. Çdo gjë nis nga ky liqen për të vijuar më pas me kanionet e Holtës, Ujëvarën e Sotirës, liqeni i Dushkut, liqeni i Zi, kalaja e Tërvolit, Grabova e sipërme etj.

Top Channel