Sot në Kroaci janë regjistruar 275 raste të reja të koronavirusit, që është një rënie në krahasim me dje kur kishte 306, njoftoi Shtabi Kombëtar i këtij vendi.

“Në 24 orët e kaluara janë regjistruar 275 raste të reja, kështu që numri i të sëmurëve aktualisht (rastet aktive) në Kroaci sot është 2,203. Midis tyre, 155 pacientë janë në spital, nga të cilët 12 janë në respiratorë. Në 24 orët e kaluara, u testuan 1.718 njerëz “, thuhet në një deklaratë të shtabit.

Që nga 25 shkurti, kur u regjistrua rasti i parë i infeksionit në Kroaci, gjithsej 8,175 persona të infektuar me virusin e ri të koronës janë regjistruar deri më tani.

5.801 njerëz janë shëruar, dhe 171 njerëz kanë vdekur deri më tani.

Deri më tani, gjithsej 150.460 njerëz janë testuar në Kroaci dhe 7.095 njerëz aktualisht janë në izolim.

Top Channel