Nga fustanet e palltot dhe deri tek bikinit, mënyra e veshjes së individëve ka ndryshuar shumë përgjatë shekujve.

Rrobat e banjës i janë nënshtruar ndër vite një procesi tjetërsimi si dhe vijojnë të përshtaten me stilet dhe trendet e reja. Përmes shpikjeve të reja, rregulloreve të azhurnuara dhe preferencave të thjeshta të stilit, rrobat e banjës kanë shkuar nga të qenët mjaft konservatore në shumë joshëse.

Në fotot e mëposhtme do ju tregojmë si kanë ndryshuar rrobat e banjës me kalimin e kohës.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel