Bazuar në të dhënat e dërguara në komunikimin zyrtar të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës me Komunën e Malishevës, sot një person është shëruar tërësisht, ndërsa janë regjistruar edhe tri raste të reja me COVID-19.

Rastet e regjistruara sot vijnë nga Malisheva, Kijeva dhe Damaneku.

Që nga data 14 mars e deri më sot, të prekur me COVID-19 në Malishevë janë konfirmuar 164 persona, 108 prej tyre janë shëruar, 12 kanë vdekur dhe 44 janë raste ende aktive.

Top Channel