Qen, mace dhe kuaj si asnjëherë më parë, fotografi që do iu rikthejnë buzëqeshjen…

02/08/2020 19:00

Është bukur të shohësh kafshët rreth e rrotull nëpër shtëpi.

Edhe pse ato dëshirojnë t’i dedikosh kohë dhe vëmendje, ka raste që me disa veprime të relaksojnë së tepërmi.

Disa fotografi që kanë në fokus kafshët janë mjaft interesante.

Qen, mace dhe kuaj shfaqen në momente të ndryshme dhe ndonjëherë krejt të rralla. Fotot e mëposhtme janë pjesë e konkursit “Pet Photo Awards 2020”.

Për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel