Këngët e vjetra shkodrane/ Muzikanti Robert Bisha rikthehet me koncert në vendlindje

02/08/2020 20:20

Në këtë situatë të pazakontë, u rikthye në qytetin e tij të lindjes më një koncert të veçantë, Muzikanti dhe poliinstrumentisti i njohur ndërkombtarisht Robert Bisha solli “home neverland” dhe këngët e vjetra të oborreve shkodrane

Rikthimi në rrugicat tradicionale të Shkodrës dhe performimi përpara artdashësve të këtij qyteti është një emocion i veçantë thotë artisti.

“Koncerti erdhi nga qindra rinore Arka ne kuadër te projektit “Arti bashkëkohor për modelimin e periferive ne qytete te jetueshme” qe shtrihet ne Shqipëri, Itali dhe Mal te Zi”.

Top Channel