Dhjetë pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

30/07/2020 09:35

Dhjetë pacientë me Covid-19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Pejës.

Aktualisht në këtë spital po trajtohen 65 pacientë.

31 prej tyre janë në oksigjeno terapi, 10 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientët e tjerë janë në gjendje më stabile.

Nga personeli shëndetësor, gjashtë mjekë, 15 infermierë dhe tre punëtorë të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19.

Top Channel