Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 70 pacientë të konifrmuar dhe si të dyshuar me Covid-19.

Nga këta pacientë 59 janë të konfirmuar dhe 11 në pritje të rezultateve. Nga pacientët e shtrirë 20 janë në oksigjeno terapi, 6 pacientë janë në gjendje më të rëndë ndërsa pacientët e tjerë janë në gjendje më stabile.

Nga personeli i Spitalit pesë mjekë, 7 infermierë dhe dy bioinxhinjer janë të infektuar me Covid-19.

Top Channel