Duket se në mesin tonë ka disa njerëz që thjesht nuk mund t’i imagjinojnë pushimet pa testuar guximin e tyre.

A jeni dhe ju një nga të ashtuquajturit djaj të guximshëm, që ecni në një dërrasë të ngushtë në male apo largoheni nga një helikopter drejt e në zemër të një vullkani aktiv?

FOTO GALERI
1/11

Top Channel