Teksa shpresonim për një rihapje të kufijve në datën 15 korrik, Bashkimi Europian na i rrëzoi sërish shpresat duke vendosur Shqiperine në listën e vendeve te ndaluara.

Kjo gjë ndodhi papritur edhe me Serbinë e Malin e Zi. E gjitha kjo për shkak te shtimit të madh të numrit të rasteve të personave te infektuar me Covid-19. Por pse ndryshoi situata epidemiologjike në Ballkan?

– Si po e përjeton Shqipëria dhe Ballkani shpërthimin e ri të Covid-19?
– A ka ndryshuar sjellje virusi?
– Pse është ulur mosha mesatare e viktimave nga koronavirusi?
– Domosdoshmëria e përfshirjes së laboratorëve private në testet serologjike.

Gjithçka në Hipokrati! Sonte, ora 17.30 në Top Channel.

Top Channel