Raste të reja dhe në Mirditë.

5 Raste te reja me Covid 19 janë konfirmuar në Mirditë dhe të gjitha janë vatra të reja.

4 janë banues në Mirdite dhe 1 banues në Tiranë, ndërsa ende nuk dihet ende nga mund të jenë infektuar.

Lexo edhe: https://top-channel.tv/2020/07/16/4-raste-te-reja-edhe-ne-devoll-mes-tyre-nje-mjeke/

https://top-channel.tv/2020/07/16/diber-5-raste-te-reja-preken-edhe-institucionet/

Top Channel