Përveç 5 rasteve pozitive në Dibër, 4 raste të reja janë edhe në Devoll, mes të cilëve një mjeke.

Të gjithë janë pjesëtarë të një familje nga fshati Baban dhe janë lidhje familjare me rastin e parë.

Mësohet se ditë më parë ka pasur një varrim në këtë fshat. Aty ku mendohet ta kenë marrë edhe koronavirusin.

Ndërkohë pas rastit të mjekes është karantinuar gjithë stafi i qendrës shëndetësore.

Top Channel