Kur dukej se situata e Pandemisë Covid- 19 po shkonte drejt përmirësimit dhe shumë vende u bënë gati për sezonin veror, Covid -19 po rrezikon kthimin e një vale të dytë, edhe me agresive se vala fillestare.

Nëse i frikësoheshim vjeshtës për një rikthim dhe shtim të rasteve të të infektuarve, virusi është rikthyer tashmë me shifra alarmante, pikerisht në muajt e verës. Të gjithë janë të interesuar të dinë pse ka shtim të rasteve?

A është kjo pasojë e mos ndërgjegjësimit të popullatës apo mos zbatim të ligjit nga bizneset dhe subjektet qe operojnë në hapësira publike?

A mund ta konsiderojmë një zhvillim normal të kurbës rritjen e rasteve pozitive me Covid-19 pas hapjes?

Cilat janë komplikacionet e këtij virusi në shëndetin e njerëzve të prekur prej tij?

Gjithçka në Hipokrati!
Sonte, ora 18:00!

Top Channel