Foto ilustruese

Në Gështenjas të Pogradecit, banorët kundërshtojnë projektin për fushën e mbetjeve urbane.

Banorët e fshatrave Gështenjas dhe Bacallëk prej dy muajsh ngrenë shqetësimin për ndotjen që rrezikon të shkaktojë venddepozitimi i mbetjeve.

Ata janë pozicionuar në rrugën Qukë- Qafpllocë dhe paralajmërojnë protesta të mëtejshme. Mësohet se policia ndodhet ne mbikëqyrje të situatës.

Top Channel