Nëse do të mund të udhëtonim në kohë, shumë njerëz nuk do të nguronin ta bënin menjëherë.

Kështu, më shumë gjasa do të kishte të shkonim pas në të shkuarën sesa në të ardhmen e  panjohur. Ndoshta për faktin se dikur, në fëmijëri apo vitet e rinisë gjithçka dukej se ish’ më e lumtur dhe emocionet më të forta.

Por pavarësisht kohës që rrjedh, disa njerëz kanë mbetur të njëjtit edhe pas 30 vitesh; çamarrokë, lozonjarë dhe trazovaçë!

FOTO GALERI
1/28

Top Channel