Parku i ri në Tiranë/ Përurohet në ditën e festës së fëmijëve

01/06/2020 15:17

Jo vetëm çerdhet dhe kopshtet u rihapën ketë të hënë por edhe parqet e këndet e lojërave.

Inagurimi i parkut rinia qe është mbushur plot, ishte dhurata e bashkisë tiranë për fëmijët këtë 1 qershor.

“Sa bukur po kënaqemi. Ka shumë lodra. Na kishte marr malli…”.

Me dhjetëra aktivitete janë organizuar vetëm për fëmijët. Lojëra, futboll..vizatime në fytyrë, pikturime e këngë e kërcime…

Top Channel