Takimi i radhës i grupit negociator për reformen zgjedhore do të zhvillohet sot në ora 17:00 tek Pallati Kongreseve.

Sa i takon rendit të ditës janë përfshirë propozimet e palëve.

Opozita jashtëparlamentare diskutimet mbi teknologjinë dhe Administratën Zgjedhore;

Mazhoranca diskutimet mbi fushatën zgjedhore, çështjen e trajtimit te ankimimeve dhe çështjet e tjera të mbetura të hapura;

Opozita parlamentare diskutimet mbi sistemin zgjedhor.

Top Channel