Sado i gjerë mbetet koncepti i inteligjencës, bazuar në studime dhe vëzhgime të shumta, ekzistojnë disa veçori specifike që çuditërisht hasen te një pjesë dërrmuese e individëve me IQ (koeficient inteligjence) të lartë.

FOTO GALERI
1/8
I pranojnë gabimet- Tipari dallues i inteligjencës së lartë është të kuptosh gabimin dhe të mësosh prej tij.

Top Channel