Ajo është kaq spontane dhe e ndjerë, aq sa ka edhe një ditë kushtuar saj: 13 prilli.

Po flasim për puthjen, nga e cila, ndoshta nuk dini çdo gjë…

FOTO GALERI
1/14
1 - Stili i puthjes është i lindur që në barkun e nënës - Përpiquni të vëzhgoni: në çdo film Hollivudi, pikturë ose skulpturë, do të shihni një çift që ka për qëllim puthjen, tenton të anojë kokën në të djathtë. Pse? Një studiues gjerman vëzhgoi më shumë se 100 çifte duke u puthur në këtë mënyrë dhe arriti në përfundimin se ky instinkt është i lindur në mitër, kur natyrisht fetusi e ngre kokën në të djathtë.

Top Channel