Elsa Ballauri

Pandemia e “Covid-19”, mes shumë kufizimeve prodhoi në fundjavë edhe protestën e parë të shoqërisë civile kundër masave shtrënguese. Ata pretendojnë se qeveria po shkel të drejtat e njeriut. Po a po ndodh vërtet?

Elsa Ballauri dejtuese e grupit shqiptar të të drejtave të njeriut mendon se qeveria nuk u tregua transparente dhe e balancuar .

Jo vetëm aktivistët e shoqërisë civile por opozita jashtëparlamentare pretendon se të drejtat e njeriut po shkelen. Oerd Bylykbashi sheh tek masat e kryeministrit dhe shkelje kushtetuese.

Opozita jashtëparlamentare thotë se të dhënat statisistikore të covid 19 nuk justifikojnë masat shtrënguese.

Top Channel