E kishit menduar ndonjëherë se bebet e syrit apo zëri ju bëjnë të dukeni tërheqës?

Shfletoni galerinë…

FOTO GALERI
1/8
Shija/ Kur puthemi, shkëmbejmë shumë baktere, dhe kjo, siç tregojnë studimet, ka njëfarë kuptimi praktik gjithashtu. Na ndihmon të zbulojmë nëse jemi një kombinim i mirë me këtë person të veçantë. Kështu që mënyra sesi një person shijon vërtet mund ta bëjë atë më shumë ose më pak tërheqës për ne.

Top Channel