Foto/ Ushtari amator hedh granatën shumë pranë grupit, por fati ishte me ta…

23/05/2020 10:05

Një ushtar me përvojë, ka shpëtuar të gjithë grupin, pasi një ushtar tjetër praktikant, hodhi një granatë shumë pranë tyre.

Një ekip ushtarësh, të trajnuar nga Universiteti i Avacionit Detar të Kinës, po stërviteshin se si të hidhnin granata, por në një moment, njëri prej tyre hedh një granatë shumë pranë grupit.

Fatmirësisht instruktori i ekipit, reagoi duke kapur prej trupi ushtarin e ri dhe të dy bashkë, u hodhën në një gropë për t’u mbrojtur. Granata shpërtheu, por për fat të mirë askush nuk u lëndua. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotografitë e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel