Përmbytje në Durrës/ Moti i keq shkakton vështirësi për qarkullim

21/05/2020 15:29

Reshjet e dendura të shiut mëngjesin e së enjtes kanë shkaktuar probleme të shumta në qarkullimin e automjeteve dhe njerëzve në Durrës.

Shumë rrugë e trotuare janë gjendur nën pushtetin e ujërave duke dëmtuar dhe mbajtur mbyllur dhe mjaft biznese që veprojnë buzë tyre.

Për shkak të gjendjes së një pjese të sistemit të kanalizimeve dhe bllokimit të pusetave disa rrugë kanë mbetur të bllokuara. Ujërat nuk janë tërhequr edhe pasi shiu ka pushuar.

Pastrimi dhe mirëmbajtja në vazhdimësi e rrjetit të kanalizimeve mbetet një domosdoshmëri për të shmangur përmbytjet pas çdo rrebeshi shiu. /Vali Qyrfyci/

Top Channel