Situata me Covid-19 është drejt qetësimit në një farë mënyre dhe në shumë vende të Europës ka rifilluar stërvitja, ka filluar kampionati në Bundesligën Gjermane.

Në shumë vende të rajonin ku edhe ndodhemi ne jo vetëm nuk ka filluar jo vetëm stërvitja, por aplikohen edhe karantina, mes tyre edhe disa futbollistë shqiptarë ku luajnë në pjesën tjetër të Shqipërisë në Kosovë dhe do të kemi njërin prej tyre në këto momente, është Sebino Plaku, futbollisti i Gjilanit i cili në një farë mënyre e ka vuajtur apo ndodhet në karantinë.

Për më tepër ndiqni intervistën e Endi Tufës me Plakun.

 

Top Channel