​40 kosovarë kthehen nga Kroacia, pritet të vendosen në karantinë

21/05/2020 16:39

Një autobus me rreth 40 persona që kanë mbetur në Kroaci që nga koha e shfaqjes së pandemisë, është nisur për në Kosovë.

KosovaPress mëson se afërsisht 40 kosovarë që ishin për punë sezonale në Kroaci janë duke u kthyer në Kosovë dhe të cilët pritet të vendosen në karantinën në Qendrën Studentore në Prishtinë.

Top Channel