“Eni mbyllja gojën Imamit, nuk flas dot kështu”/ Arjan Çani: Nuk dua të zihem me ty

20/05/2020 22:17

Në momentin që Çani po fliste, Imami e ndërpreu dhe kjo gjë nuk u prit mirë nga ana e gazetarit, i kërkoi gazetares Eni Vasili të pushonte Imamin.

Pjesë nga biseda

Arjan Çani: Mendoj se aty ka një interes të madh financiar

Artan Imami: Jo, jo nuk është ashtu dhe unë mund t’jua argumentoj por vazhdoni Çani, pasi të përfundoni ju.

Artan Imami: Arian Çani: Ju lutem do i thoni Imamit të pushojë se nuk flas dot kështu.

Artan Imami, qesh.

Arjan Çani: Jo po mos qesh se nuk flas dot kështu.

Artan Imami, qesh sërish.

Arjan Çani: Ore s’jemi në studio ne dhe nuk funksionon kështu.

Artan Imami: Do të doja të të kisha në studio dhe të flisja përballë me ty.

Arjan Çani: Epo doja të shmangesha se s’dua të zihem me ty…

 

Top Channel