Shkëputet nga respiratori, pacienti me COVID-19 trondit partneren me pyetjen që bën

19/05/2020 20:54

Një pacient i cili e rimori veten nga gjendja e vështirë si pasojë e COVID-19 e befasoi të dashurën e tij me pyetjen që i bëri, pasi u shkëput nga respiratori.

Ai e propozoi vajzën që të martoheshin dhe stafi spitalit u emocionua kur ajo i tha “po”.

Pacienti ia bëri pyetjen partneres duke përdorur një tabletë, duke qenë se ishte e pamundur për të dy të takoheshin, nisur nga rreziku i madh i infektimit.

Në Britani u pa e nevojshme që të përdoreshin tableta të tilla, për t’u ardhur në ndihmë pacientëve, të cilët e kishin të pamundur që të kontaktonin me familjarët e tyre, për shkak të rrezikut të infektimit. Por doktorët panë se ata e kishin më të domosdoshme se kurrë praninë, qoftë virtuale të të afërmeve, e prandaj shpërndanë tabletat.

Top Channel