Pse nisi shembja e Teatrit Kombëtar në atë orë? Ja si përgjigjet ministrja e Kulturës në Open

19/05/2020 21:48

Edhe këtë puntatë, në Open në Top Channel po diskutohet për shembjen e Teatrit Kombëtar. Ministrja e Kulturës, Elva Margariti foli për shembjen e godinës së teatrit duke thënë se si arkitekte ajo do e pranonte shembjen e teatrit.

Pse u bë aksioni i shembjes së Teatrit Kombëtar në atë orë?- e pyeti Eni Vasili.

‘Kjo është një pyetje që më është bërë disa herë. Por kjo pyetje nuk ka lidhje. Aksioni në atë orë u vendos nga të tjera institucione. OSHEE mund të ketë një aksion diku tjetër dhe unë nuk mund të kem njohuri për këtë’- tha Margarita.

Top Channel