Teatri Kombëtar/ “Shembje e nxituar”, reagon ambasadori gjerman: U bëj thirrje të gjithë aktorëve për dialog dhe vetëpërmbajtje

17/05/2020 14:29

Mbi shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar ka reaguar ambasadori gjerman në Tiranë, Peter Zingraf.

“Shembja e nxituar e Teatrit Kombëtar në Tiranë agimin e ditës së sotme në atë formë, që e pamë, është për mua e vështirë për t’u kuptuar. Pikërisht në situatën aktuale të jashtëzakonshme dialogu mes qeverisë dhe shoqërisë civile si dhe sjellja transparente e qeverisë janë veçanërisht të rëndësishme”, shkruan Zigraf.

Më tej shton:

“Ky zhvillim më shqetëson edhe më shumë nisur nga konteksti i luftës kundër pandemisë së virusit Corona, duke qenë se grumbullimet e njerëzve të ndodhura deri tani dhe ato të pritshme mund të sjellin hapa pas. U bëj thirrje të gjithë aktorëve për dialog dhe vetëpërmbajtje.”

Top Channel