Një re e dendur tymi ka pushtuar të gjithë zonën e Rrashbullit dhe është shpërndarë drejt zonës së Arapajt e Shkëmbit të Kavajës në Durrës.

Banorë të zonës janë shqetësuar nga kjo ndotje e cila është shkaktuar nga djegja e shkurreve dhe mbeturinave në afërsi të shinave të varrezave të Rrashbullit.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel