Kastro Zizo për teatrin: Të shëmbet, një bordello ku bënin seks 10 njerëz në një dhomë

16/05/2020 17:47

Këngëtari i njohur Kastro Zizo ka reaguar lidhur me shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar. Përmes një postimi në rrjetet sociale, këngëtari shpreh mendimin se nuk është aspak dakort me të gjithë ata njerëz që ngrihen kundra shembjes së një godine që e quan ‘Orgji Kombëtare’.

Sipas Kastros, Teatri Kombëtar është një vend ku bënin seks 10 persona në një dhomë.

‘Do doja të bëja një status të gjatë për ktë çeshtjen e teatrit…thjesht s’kam kohë t’ju them që ai biçim Bordello duhet fshirë në gjenezë nga tullat, kanë qenë ato që kanë parë lloj e soj përversiteti italian “Locopoco”, ai vend që bënin seks dhe 10 njerëz në një dhomë…ai vend që më vonë u bë djepi i artit Kombëtar. Nëse ne jemi kështu…pra, kujtues të Orgjisë Kombëtare le të qëndrojë aty…ku ti marri frymën regjisorëve e aktorëve…shkrimtarëve dhe publikut me dhe pa nder. Mua s’më rruhet shumë nëse aty ndërtohet diçka../do të vidhet diçka…do të abuzohet diçka… Unë di që Arti i vërtetë bëhet në rrugë…por jo në një rrugë KOMUNISTE! Bëni ç’të doni, por mos harroni të kruani TOPET para se t’I uroni fat TEATRIT QË KA NEVOJË PËR ART DHE JO PËR BRITMA PËR PAK VËMENDJE! Zoti ju bekoftë siç bekoi njeriun para se ti jepte mollën!’, shkruan Kastro Zizo.

Top Channel