Teksa koncepti i inteligjencës mbetet tejmase i gjerë dhe i papërcaktueshëm, në këtë artikull do të gjeni një listë me 4 shenjat e mençura të horoskopit; nisur nga koeficienti i tyre i inteligjencës (IQ), përgjithësisht mbi mesataren dhe mendjet e ndritura të shkencës dhe arteve ndër shekuj.

Është shenja juaj e përfshirë?

Top Channel