Ky pallat pas disa ditësh do të shembët. Instituti i Ndërtimit deri më tani ka marrë vendimin qe të shemben 26 pallate dhe dhjetëra godina të institucioneve publike dhe arsimore.

Pas tërmetit të 26 fadromat e inspektoriatit të ndërtimit shemben 7 pallate, inertet e të cilave u hodhën në Porto Romano.

Rindërtimi këtu në Bashkinë e Kurbinit di të nisë së shpejti, pyetja që na mundon të gjithë e është se ku do të shkojnë inertet që do të prodhojnë këto godina?

Inertet për komenti janë depozituat diku larg qytetit, ne presim një vendim në Këshillit të Ministrave të mësojmë se çdo të bëhet me to.

Sipas akt konstatimeve që ka realizuar bashkia e Kurbinit 464 godina kanë rezultuar si të pabanueshme, por kjo nuk është përgjigja përfundimtare, pasi është instituti i ndërtimit ai që thotë fjalët e fundit se çfarë do të bëhet më këto objekte.

Top Channel