Në varrim ka shumë pak njerëz.

Në orën 11:00 Maks Velon e përcollën në banesën e fundit vetëm motra e vet, kryebashkiaku dhe miq shumë të ngushtë.
Më herët në Ministrinë e Kulturës u organizua një ceremoni nderimi. Kushdo që donte mund ta nderonte me një tufë lulesh a një kurorë, por edhe këtu ishin të paktë ata që e kujtuan.

Top Channel