Kur do të hapen kufijtë? Ja çfarë thotë Rama

29/04/2020 18:03

Në bashkëbisedimin që kryeministri Edi Rama po zhvillon me qytetarët, duke u kthyer përgjigje disa pyetjeve që ata ja kishin nisur më parë.

Kryeministri ëshët pyetur se kur do të hapen kufijë pasi një qytetare ishte e interesuar për të shkuar në Itali pasi kishte disa muaj që ishte në vendin tonë por jetonte atje.

Rama u përgjigj se për momentin nuk do të hapen.

Pyetje: Kur do të hapen kufijtë?

Rama:

Si mund të ju përgjigjem tek e tek të gjithëve? E kam thënë 1000 herë, kur do hapen kufijtë me Italinë se unë jetoj në Itali, po mirë mo ti jeton në Itali ke tre muaj…. që je në Shqipëri tani. Tani ti thua kur do të shkosh në Itali, do të shkosh nga deti? Nuk do të hapen për momentin sepse mjafton  të futesh në një turmë të madhe dhe kjo mund të shkojë kot fare.

 

 

Top Channel