Fotot/ Çfarë kuptohej me ‘higjienë’ 100 vjet më parë

22/04/2020 13:58

Kanë kaluar vite, por themelet e pastrimit dhe larjes kanë mbetur më konstante sesa mund të mendonim.

Higjiena ndryshon gjithmonë, por tani në kohën e CoVid-19 ka marrë një rëndësi ekstreme.

Këto foto nga vitet 1920 dhe ’30 të publikuara nga “Readers Digest“, tregojnë se si kanë ndryshuar kryesisht procedurat tona themelore të higjienës.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel