Kina raporton vetëm 1170 raste aktive, asnjë i vdekur në 24 orët e fundit

14/04/2020 17:38

Kina vazhdon të surprizojë më të dhënat zyrtare në lidhje me Koronavirusin, sipas raportimve të tyre ditën  e sotme janë zbuluar 89 raste të tjera dhe nuk ka pasur asnjë vdekje.

Numri i vdekjeve që ka 3 prilli është vetëm 11 ku në 5 ditë janë raportuar 0 vdekje ashtu si edhe sot.

në total sipas Worldmeters e cila merret me publikimin e shifrave zyrtare të qeverive në lidhje me Koronavirusin, momentalisht janë 1170 raste aktive, ku 116 janë në gjendje serioze.

Gjithsesi ka shumë zëra që të dhënat e vërteta po fshihen nga qeveria kineze.

Top Channel