Dy persona të tjerë kanë ndërruar jetë nga CoVid-19 në Greqi.

Ato janë një 67 vjeçare dhe një 86 vjeçare , të dyja kanë ndërruar jetë në spitale të Athinës.

Numri i vdekjeve në greqi ka shkuar gjithsej në 89.

Top Channel