Video/ Gjesti i Veliaj. Përveç pakos me ushqime, i merr edhe plehrat për t’ia hedhur në kazan gjyshes

31/03/2020 11:01

Bashkia e Tiranës ka nisur një operacion të gjerë për t’u ardhur në ndihmë të gjithë të moshuarve të vetmuar.

Dje kryebashkiaku Veliaj ishte në njësinë 8, ku iu bashkua vullnetareve qe u çojnë ushqime gjysheve dhe gjyshërve në shtëpi.

Por, kur e takoi, një e moshuar i shprehu edhe një shqetësim. Shikoni videon se çfarë bëri Veliaj…

Top Channel